PERHATIAN WARGA JOHOR !

ADAKAH ANDA KAKITANGAN KERAJAAN, BADAN BERKANUN, PROFESSIONAL DAN BANKERS YANG SEDANG MENCARI BANK UNTUK REFINANCE RUMAH 2023 ?

Anda telah berada di website yang betul !

Jom Shahid Bantu Tunjukkan Solusi Dan Berikan Anda Penerangan Dengan Lebih Jelas Tentang Kelayakan & Dokumen Yang Diperlukan Untuk Refinance Rumah di BSN, Jadi, Anda Mampu Untuk Kurangkan Installment Bulanan dan Seterusnya Boleh Dapat Cash Lagi. 

(Bergantung Kepada Kelayakan Gaji dan Market Value Rumah Anda).

SIAPA SHAHID MOHD?

Encik Shahid merupakan seorang Kakitangan di BSN Johor Bahru, Bahagian Refinance Rumah & & BSN Loan Personal.

Beliau berpengalaman lebih 5 tahun dalam konsultansi Refinance Rumah & BSN Loan Personal. Beliau bermula dalam bidang kewangan & hartanah sejak berumur 23 tahun.

Kepakaran beliau adalah mendidik semua masyarakat di luar sana untuk menguruskan kewangan dengan lebih berhati-hati. Setiap orang perlu ada ilmu kewangan untuk kelangsungan hidup dan cuba belajar untuk bebas hutang dengan lebih cepat.

“Masih ramai lagi rakyat Malaysia yang tidak tahu pentingnya pengurusan kewangan sama ada individu mahupun bisnes owner. Tahu cari dan cipta duit, tapi tidak tahu aliran kewangan yg betul.”

Adakah Anda Mengalami Masalah Seperti Di Bawah?

Tak Tahu Market Value Rumah Anda Sekarang?

Tak tahu bagaimana nak buat semakan market value rumah sekarang. Rumah pun dah lebih 5 tahun diduduki. SEARH DI GOOGLE mungkin OUTDATED. Sebab setiap Bank buat semakan market value dengan VALUER YANG BERTAULIAH & PANEL DENGAN BANK SAHAJA.

Banyak Komitmen?

Komitmen banyak sangat sampai hujung bulan gaji tak cukup untuk menampung perbelanjaan dan yang paling sedih tak mampu nak buat simpanan bulanan.

Susah Nak Minta Cop Pengesahan Majikan?

Kadang-kadang susah nak dapatkan cop majikan kerana Bos asyik kerja luar dan sibuk. (Tapi kalau boleh taknak jugak bos tahu tentang hal peribadi kita kan).

Loan Susah Nak Lulus?

Bila nak mohon loan je mesti tak lepas. Tak pasti apa kriteria dan syarat yang diperlukan? Jangan risau BSN Loan boleh bantu.

Anda Pegawai Berstatus Kontrak?

Sekarang ni mana-mana bank memag susah nak bagi pinjaman kepada pegawai berstatus kontrak. Tapi jangan risau BSN Loan boleh bantu.

Tiada Masa Untuk Ke Bank?

Memang berhajat nak pergi ke bank, tapi dek urusan kerja yang sangat membataskan pergerakan saya tambahan pula sekarang waktu PKP dan musim Covid 19.

Memperkenalkan BSN Loan Untuk Refinance Rumah 2023

Satu pakej penyatuan komitmen melalui Refinance Rumah bagi golongan Kakitangan Awam Persekutuan dan Negeri, Kakitangan Swasta Professional, dan Kakitangan Perbankan yang sangat mudah dimohon dan mudah lulus. 

Khas untuk anda yang ingin menyatukan semua komitmen yang ada di bawah satu Kempen Istimewa BSN iaitu HOORAY-HOORAY HOME CAMPAIGN dengan kadar terendah BSN iaitu 3.75% !!! Woww.

Jika anda mempunyai rumah di Johor atau anda sekarang berkhidmat di Johor, anda boleh terus wasap saya sekarang untuk maklumat lanjut. 

Siapa Yang Layak Mohon BSN Loan Refinance Rumah 2023?

Apa Yang Boleh Bantu?

Kurangkan Installment & Dapat Lebihan Tunai

Apabila anda menyatukan semua hutang-hutang dibawah satu kadar yang paling rendah, maka anda mampu untuk rendahkan installment dan dapat lebihan tunai yang banyak !

Kadar Bank Serendah 2.38%

Nikmati kadar bank yang paling rendah di Malaysia. Gabungkan semua komitmen dan anda mampu untuk jimat installment dan dapat lebihan tunai !

Permohonan Tanpa Surat Pengesahan Majikan

Anda hanya perlu memuat turun Laporan Semakan Data Peribadi HRMIS untuk memohon. HRMIS ini akan mengantikan surat pengesahan bekerja.

Tutup Tunggakan Kad Kredit

Jika anda seorang yang teliti dan sedar, sebenarnya kadar interest bagi kad kredit sangat lah tinggi. Jadi anda boleh menutup kad kredit ini dan kurangkan installment yang lebih banyak.

Boleh Mohon Jika Status Kontrak

BSN menerima pemohon kakitangan awam yang berstatus kontrak yang berkhidmat lebih satu tahun.

Permohonan Secara Emel Satu Malaysia

Anda tidak perlu ke bank. Hanya memohon melalui wasap dan juga emel. Permohonan secara atas talian. Jimat masa anda dan mudah !

Apa Kata Mereka Yang Dah Berurusan Dengan En. Shahid Mohd? Dan Jangan Terkejut Jika Saya Bagitahu Kesemua Mereka Ini Memohon Hanya Secara Emel !

Testimoni-Testimoni Terhebat Bersama Encik Shahid Dari Refinance Rumah & BSN Loan Personal !

Tunggu Apa Lagi. Tawaran Kadar Istimewa ini Akan Berakhir Pada Bila-bila Masa Sahaja. Hubungi Encik Shahid Sekarang !

Layari FB Page Shahid Mohd

Soalan Lazim

Masih ragu – ragu dengan Personal Loan En. Shahid Mohd? Anda boleh dapatkan maklumat lanjut melalui soalan lazim di bawah untuk bantu anda buat keputusan. 

Kelulusan akan mengambil masa 3-4 hari bekerja selepas semua dokumen lengkap diterima. 

Tidak perlu. Anda hanya perlu buka akaun simpanan BSN sahaja selepas pembiayaan telah lulus. 

BSN tidak akan meminta apa-apa duit pendahuluan dari klien selepas pembiayaan anda lulus. Sila berhati-hati dengan Skim Penipuan Macau. 

Anda boleh terus wasap kepada En. Shahid Mohd untuk buat semakan samada anda layak atau tidak. 

Ya boleh. Anda boleh bertanya dan memohon hanya secara atas talian. Anda jimat masa tidak perlu ke BSN hanya untuk bertanya tentang pembiayaan yang anda perlukan. 

Open chat
Hi, saya Shahid. Ada nak tanya ke?
Hi, Selamat Datang. Ada apa-apa pertanyaan & boleh Shahid bantu? 🤗